Ето защо е важно компаниите да правят застраховки

 

На едно от най-натоварените пристанища в света, Нингбо-Джоушан в Китай, избухна експлозия на борда на контейнеровоз, съобщават китайските държавни медии, цитирани от „Ройтерс“. Инцидентът е станал на 09.08.2024 на товарния кораб YM Mobility, който е собственост на тайванската корабна компания Yang Ming Marine Transport Corp. Този инцидент е дълбоко обезпокоителен от гледна точка на безопасността. Все по-често ставаме свидетели на инциденти с плавателни съдове.

 

А знаете ли, че спрямо Закона за общата авария, всички заинтересовани страни в морско начинание пропорционално споделят всички загуби, произтичащи от доброволно пожертване на част от кораба или товара, за да се спаси целият кораб в случай на авария? Ето конкретен пример защо застраховките са важни.

 

Корабът, който в момента е акостирал на пристанищния терминал Бейлун, е транспортирал опасни товари, съобщи Морският център за търсене и спасяване на Нинбо. Обръщаме специално внимание към безопасността, спазването на инструкциите за обработка на товарите, транспорта на опасни товари и морския транспорт.

Повече относно застраховките при морски транспорт можете да прочетете тук.

 

Скъпи клиенти и партньори, благодарим Ви, че сте до нас! С грижа за Вашия бизнес, продължаваме да търсим и предлагаме решения, които да отговарят на нуждите и очакванията Ви.

 

А Вие търсите ли надежден партньор за превоз на вашите товари?

Свържете се с нас на www.act-logistics.com или на имейл адрес:

sales@act-logistics.com

Доверете ни се!

Ще оправдаем Вашите очаквания!

 

Анкета

Уважаеми клиенти,

Оценете услугите ни тук!

Виж повече