Рандеву* с френската култура

За какво се сещате, когато чуете „Франция“?

Много хора свързват държавата с вкусните кроасани, чиято родина всъщност е Австрия. Други се сещат за прочутите забележителности – Айфеловата кула, Лувъра, Дисниленд или за създаването на гилотината, телефоните с камера, френската литература.

А с какво асоциираме ние Франция?

С усмивките и доброто настроение в нашата семейна компания Акт Лоджистик, чийто собственик е французин.

Благодарение на него успяхме правилно да следваме и интегрираме демократичните пазарни и човешки ценности на Западния свят, които ни ръководят по пътя към успеха. Изградихме стабилни партньорски отношения с Франция, опознахме пазара и всичките му разнообразни сектори. Това ни помага да растем, да сме гъвкави и да доразвиваме потенциала си.

С общи усилия успяхме да изградим групажна линия, която работи непрекъснато вече 19 години. Успяхме да съчетаем френските традиции и българската народопсихология и се превърнахме в лидер на пазара за логистични услуги по релация България – Франция – България. Във времето до тук сме реализирали транспорта и логистиката на разнообразни стоки – от лични вещи до ценни предмети. Доказали сме професионализма си пред клиентите и се гордеем, че те отново избират нас за следващите си пратки.

Знаете ли, че… Франция се нарежда се на 3-то място по площ в Европа след Русия и Украйна.

А Вие търсите ли надежден партньор за превоз на вашите товари?

Свържете се с нас на www.act-logistics.com/ или на имейл адрес:  Info@act-logistics.com/

Доверете ни се!

*рандеву – среща

Запитване

suglasie

Анкета

Уважаеми клиенти,

Оценете услугите ни тук!

Виж повече