Равносметка за 2023

Ние знаем, че нашият успех е нашият екип.

Благодарим на екипа, че за поредна година запазихме лидерските си позиции по дестинации Франция и Турция и успяхме да превозим хиляди пратки до крайните дестинации в срок.

Историята за успеха ни се простира отвъд границите.  Ние успешно продължаваме да развиваме и да увеличаваме оборота за вътрешен транспорт, да разширяваме присъствието си  в Италия, Германия, Гърция и Белгия.

Нашите служители са сърцето на Акт Лоджистик. Ангажиментът ни към екипа надхвърля професионалното израстване. През последната година въведохме нови социални придобивки и програми за лоялност, за да осигурим по- голямо спокойствие на служителите си. Организираме множество екипни проекти, като стимулираме иновациите и създаваме възможности за хората да израстват лично, професионално и да се чувстват като част от една общност. Горди сме да споделим, че ежедневно се стараем на допринасяме за по-зеленото бъдеще на нашата планета. Изготвихме новата ни политика „Мислим в зелено“. През 2023 участвахме в инициативата на БТВ „Да изчистим България заедно“ и дарихме над 180 кг капачки по време на благотворителната кампания „Капачки за бъдеще“.

Гордеем се с постигнатото до момента и сме решени да надграждаме през 2024 година!

Запитване

suglasie

Анкета

Уважаеми клиенти,

Оценете услугите ни тук!

Виж повече