АКТ ЛОДЖИСТИК НА ТРИ МОРЕТА ГРАДА

Днес ще ви разходим през годините и историята на Акт Лоджистик, за да придобиете по-голяма представа за развитието на нашето активно семейство.

Акт Лоджистик е основата през 2002 г. Мисията, около която са обединени всички служители във фирмата е да намерят индивидуални и рационални решения, спрямо нуждите на всеки клиент. В началото екипът в София организира ежеседмични групажни транспорти от и до Франция, Испания и Турция. През 2006 и 2010 фирмата отваря нови офиси съответно в гр. Русе и гр. Варна, в отговор на запитванията на производители от областта, търсещи коректен партньор най-вече за транспортите си от и до Турция.

Към днешна дата Акт Лоджистик се развива на международния пазар с големи успехи. Разполага със складови бази, два митнически склада и офиси в три града на България и 28 регулярни групажни линии. За 20 годишния си опит, служителите имаха възможността да се запознаят със специфичните транспортни и логистични нужди на различни сектори от икономиката като: текстил, козметика, хранителни продукти, търговски вериги, химически продукти, извънгабаривни товари.

Богатата гама услуги, която предлага компанията, включва:

  • Международен сухопътен транспорт;
  • Морски транспорт;
  • Въздушен транспорт:
  • Складиране и логистика:
  • Митническо представителство;
  • Дистрибуция в България.

Скъпи клиенти и партньори, благодарим Ви, че сте до нас! С грижа за Вашия бизнес, продължаваме да търсим и предлагаме решения, които да отговарят на нуждите и очакванията Ви.

А Вие търсите ли надежден партньор за превоз на вашите товари?

 

Свържете се с нас на www.act-logistics.com или на имейл адрес: sales@act-logistics.com

Доверете ни се!

Ще оправдаем Вашите очаквания! 

Анкета

Уважаеми клиенти,

Оценете услугите ни тук!

Виж повече