Индустрия

Още от създаването си Акт Лоджистик АД се ангажира с транспорта на автомобилни части в България. Осъзнавайки предизвикателствата на логистиката в тази индустрия създадохме надеждни и икономични решения.

 

Нашите експерти изучават вашите нужди и предлагат регулярност, спазване на поетите ангажименти, ценова стабилност и намаляване на сроковете за доставка. Компанията е тясно свързана с автомобилния сектор, който чрез своите изисквания ни позволи да създадем нови неща, да подобрим дейността си на всеки един етап и да започнем да прилагаме правилото „точно навреме“.

 

 

Транспорт и логистика:

Предлагаме пълно логистично обслужване.

Транспортираме вашите стоки от международните ви складове до заводите директно или чрез нашите три платформи в България. Разполагаме с оборудване и експерти, които могат да се справят с тежки или обемисти стоки. Знаем колко важно е за вас доставките да бъдат направени навреме и разполагаме с необходимите средствата за спазване на инструкциите ви.

На разположение имате опитен специалист, който проследява вашата стока от начало до край.

Проучване на вашите нужди:

Ние изучаваме вашите нужди и предлагаме различни решения.

Отдаваме важно значение на това да обмислим нещата преди да се ангажираме с даден транспорт. Всяка индустрия и всеки бизнес имат изисквания в зависимост от собствените стандарти и очаквания.

 

Разглеждаме вашите нужди, предлагаме план за действие и финализираме отношенията си с договор.

 

 

Допълнителни услуги:
  • Застраховка: върху стойността на стоката
  • Експресен транспорт
  • Логистични услуги
  • Митнически услуги
  • Дистрибуция

Силните ни страни

  • Надеждна и бърза дистрибуторска мрежа
  • Мрежа от партньори в цял свят с гарантирани отпътувания и спазване сроковете на доставка
  • Екип от опитни специалисти
  • Управление на цялата логистична верига
  • Регулярност и спазване на поетите ангажименти

Нашият опит

За ниво 2 доставчик на автомобилни части

Транспортираме суровините на нашия клиент от различни европейски страни и ги доставяме директно до българския завод. За да не прекъсваме производството, съхраняваме част от суровините в нашия склад. При необходимост можем да ги доставим до завода за по-малко от час.

 

Товарим готовите автомобилни части и ги доставяме до производителите на автомобили чрез групажните ни линии или със самостоятелни камиони. Два пъти на ден информираме клиента как се движи камиона и дали ще успее да спази датата на доставка.

 

За да избегнем евентуално изчерпване на складовите наличности при производителите на автомобили през зимния период, създадохме буферни запаси, които се намират възможно най-близо до техните заводи. Така успяваме бързо да реагираме и да доставим необходимите детайли с експресни микробуси в случай на производствени закъснения или затворени пътища.

Индустрията в България

България предлага благоприятни условия за развитието на индустрията. Страната е кръстопът между ЕС, Русия, страните от ОНД и Близкият Изток, което я прави важен център за търговия.Тя е богата както на природни ресурси така и на професионална работна ръка. Благодарение на стабилната икономика транспортната инфраструктура се развива и подобрява постоянно.

 

 

Като страна фокусирана върху индустрията си, България има добре развити тежка и лека промишленост. Индустрията е вторият най-развит сектор в икономиката на страната. България произвежда близо 10% от хидравличните машини в света и е най-големият производител на цинк, мед и олово за Европа.

 

 

Около 20% от работната ръка на България се е насочила към индустрията, а 14% от производството в сектора е свързано с машиностроене. България е най-големият износител на ток в Югоизточна Европа. Други продукти за износ, които са важни за икономиката са военно оборудване и машинни инструменти.

Анкета

Уважаеми клиенти,

Оценете услугите ни тук!

Виж повече