Хранителни продукти

Благодарение на големия опит, натрупан през годините, ние предлагаме всички услуги, изисквани от сектора: международен транспорт, логистични услуги, митнически услуги, подготовка на поръчки, етикетиране и дистрибуция. Складовете ни са пригодени за складиране на хранителни стоки и разполагаме с необходимите разрешителни. Предлагаме персонализирани решения, съобразно вашите нужди, като вземаме предвид стандартите за качество.

 

 

Транспорт и логистика:

Предлагаме цялостно логистично обслужване.
Транспортирането на вашите стоки се извършва с изотермични камиони и при необходимост с хладилни камиони. Служителите ни имат опит с различни храни и напитки (кафе, сок, вино, шоколад, бисквити, тестени изделия …). Нашите опит и партньорска мрежа ни позволяват да ви предложим качествени решения, като същевременно успяваме да намалим разходите и времето за доставка в страната и чужбина.

Нашите служители са винаги на разположение да Ви предоставят актуална информация за състоянието на пратката.

Ефикасност:

Благодарение на нашите професионалисти и софтуерът, който ползват, се улеснява вашата работа, тъй като ние поемаме логистичните операции като етикетиране, опаковане, подготовка на поръчки, правене на промоционални пакети. Системата ни позволява управление на сроковете на годност, партиди и др.

 

 

Допълнителни услуги:
 • Митница и акциз
 • Правна рамка за превоз на хранителни продукти
 • Логистични услуги (етикетиране,опаковане, управление на наличности)
 • Застраховка върху стойността на стоката
 • Данъчно представяне за плащане и възстановяване на ДДС в България
 • Експресен транспорт

Силните ни страни

 • Умения в областта на хранителните индустрия
 • Подходящи превозни средства, складове, компютърна техника
 • Присъствие при големите дистрибутори
 • Управление на цялата логистична верига
 • Персонализирана услуга, съобразена с вашите нужди

Нашият опит

За български дистрибутор на хранителни продукти

 

Транспортираме стоките на нашия клиент от няколко доставчици в Турция, Франция, Литва и Италия до нашия склад в София като извършваме всички митнически операции по вноса в България.

 

Контролираме продуктите по количества и по срокове на годност. След това ги поставяме на палети по артикули. Въвеждаме данните в WMS и съхраняваме палетите.

 

По заявка на клиента, събираме указаните количества от нашия склад и изпълняваме поръчката за съответните контрагенти на клиента.

 

Доставяме палетите в търговските обекти в цяла България.

Хранителна индустрия в България

Подходящият климат и географска позиция на България позволяват култивирането на различни сортове зеленчуци, плодове и посеви. И въпреки разнообразната топография, обработваемата земеделска земя е близо половината от територията на страната.
През годините търсенето и предлагането на органични/био храни и продукти се е увеличило значително. Благодарение на екологично чистите и плодородни почви около 90% от земеделската земя на България е подходяща за отглеждане на органична/био продукция.
Unchanged: Нарастващата нужда от висококачествени храни и напитки от западните страни все повече дава тласък на търсенето на висококачествената българска продукция. България се класира сред първите 20 страни в света по износ на вино, и е една от първите в Европа по износ на домати.

Анкета

Уважаеми клиенти,

Оценете услугите ни тук!

Виж повече