Козметика

Козметичният сектор е област, която се нуждае от специално внимание и отношение когато става въпрос за транспорт и логистика.

Ние предлагаме решения, които отговарят на качеството и стандартите, изисквани от този сектор. Организираме редовни обучения за нашите служители, които се занимават с логистиката на козметични продукти и медицински консумативи. Решенията, които предлагаме могат да бъдат персонализирани, съобразно вашите нужди, като запазваме качеството на услугите. Tъй като държим то да е на високо ниво, същевременно се стараем да намалим разходите и сроковете на доставка.

 

 

 

Транспорт и логистика:

Организираме и извършваме транспорта между фабриките/заводите и търговските обекти. За целта използваме приспособени за този вид стока превозни средства. Транспортът може да бъде директен или чрез някоя от нашите логистични платформи. Доставките в България се извършват в рамките на 24 часа, а чрез мрежата от партньори правим доставки и из цяла Европа.

Информация за движението на пратката винаги може да получите от нашите специалисти.

Информационна система:

Системата, която ползваме допълнително улеснява различните операции като: етикиране, опаковане, подготовка на поръчки. Тя е проектирана за улеснение на съвместната работа и e приспособена към стандартите на сектора. Програмата позволява и важни функции като следене на срокове на годност и партидни номера.

 

 

 

 

Допълнителни услуги:
 • Митнически услуги
 • Правна рамка за транспорт на козметични продукти
 • Подготовка на поръчката
 • Застраховка: върху стойността на стоката
 • Данъчно представителство за плащане и възстановяване на ДДС в България
 • Експресен транспорт

Силните ни страни

 • Умения в областта на медицинския и козметичен сектор
 • Подходящи превозни средства, складове, компютърна техника
 • Регулярно одитиране на качеството ни на обслужване
 • Управление на цялата логистична верига
 • Персонализирана услуга, съобразена с Вашите нужди

Нашият опит

За световноизвестна козметична марка.

Транспортираме продуктите от завод във Франция до нашия склад в София. Проверяваме получените продукти по количества и срокове на годност и въвеждаме данните в нашата информационна система. Поставяме етикети на всички продукти на български език, както и подготвяме промоционални пакети.

Продуктите се управляват по срокове на годност и партидни номера.

Когато клиентът ни приеме поръчка, тя се прехвърля автоматично към нашия склад. Нашата компютърна система и тази на клиента са свързани с електронен обмен на данни (EDI). Нашият екип подготвя продуктите по поръчки в кашони, като върху всеки кашон поставя етикет за доставка, опаковъчен лист и фактура. След като поръчките са готови, извършваме доставките в цяла България на следващия работен ден.

Клиентът ни има достъп до наличностите си на склад.

Козметичната индустрия в България

Kозметичната индустрия в България е на изключително високо ниво, благодарение на законодателството в сектора, което бе уеднаквено с европейското още през 2003 г. Оттогава българските производители се съобразяват с европейските изисквания за качество и безопасност, позволявайки на козметиката ни да е конкурентна и да може с основание да търси място на европейския и световния пазар.

 

 

От години розовото и лавандуловото масло са основните етерични масла, които се произвеждат в България и са с най-голямо икономическо
значение.

 

 

България е най-големият производител в света на масло от лавандула и вторият най-голям на розово масло. Качеството и ароматът
на българското розово масло са световноизвестни, което го прави един от най-желаните продукти на чуждите пазари.

Анкета

Уважаеми клиенти,

Оценете услугите ни тук!

Виж повече