БългарскиRom?nFran?aisEnglishT?rk?e
Компанията
Мисия и ценности
История
Международна мрежа
Услуги и решения
Новини
Нашият екип
Полезна информация

Заявка за товаренеЗапитване за офертаСвържете се с насВход за клиенти и партньори
История

Историята ни е кратка, но благодарение на вас - нашите клиенти, я продължаваме..

Компанията е основана през 2002 г. и стратира дейността си като логистичен партньор на водещи фирми от Западна Европа, които развиват дейност на Балканите. Стратегическото географско разположение на България и Румъния на важни транспортни коридори, свързващи Европа със Средния Изток и Каспийския район, благоприятства изграждането на логистични центрове и големи индустриални проекти.


В началото екипът ни в София организира ежеседмични групажни транспорти от и до Франция, Испания и Турция.
 

През 2004 г. е открит офисът ни в гр. Русе, в отговор на запитванията на производители от областта, търсещи коректен партньор най-вече за транспортите си от и до Турция.
 

В началото на 2005 г. Акт Лоджистик разширява дейността си и в Румъния. Открит е филиал в Букурещ.
 

Строитеството на големи индустриални проекти в района на Пловдив доведе до откриването на местния офис през февруари 2007 г.
 

През 2008 г., компанията стартира инвестиционен проект, включващ увеличение на площта за складиране на територията на гр. София и развитие на дейностите с добавена стойност.
 

Февруари 2009 г. Представени сме вече и в гр. Варна. Най-младият офис на компанията отчита много добри резултати въпреки кризата.
 

Като част от международна мрежа за дистрибуция на малки пратки в Европа, увеличихме площите за складиране в гр. Русе. За удобство на клиентите ни там офисът беше преместен на адреса, на който се намира и складът.